SurfDesign - Bjorgul.Com  

 Hovedsiden
 Grafisk utforming
 Bilder og fotografier
 Serverleie
 Eksperiment sider
 Link til klienter
 1-Page MultiSearch
 Surf Mail-Service ™
 
 Om SurfDesign


Home Executive 1-Page MultiSearch
 

Web-Design av internett hjemmesider
Internett er et kommunikasjonsmedium tilgjengelig for alle målgrupper, det er derfor viktig å ha det riktige web-design på dine hjemmesider utført på en profesjonell måte. Vi kan tilby Dem dette!

Du får utført alle typer web-design/Lay-out av oss som inkluderer for eksempel html-tagging, dynamic html, xml, .net, php, asp, java script, VBscript, cgi-bin, perl, Flash, E-Mail-form, frames, tables, META-tags, hyperlinks, Image Maps, jpg, gif, graphic art design etc. avhengig av hva som passer best for din web-side til en rimlig kostnad på en kreativ og kompetent måte.

Originalt grafisk design for din web-side. Vi lager grafikk så som logo, firma profil, annonser, knapper, linjer, klikkbare grafiske bilder, animasjoner, flash og andre symboler/ikoner som du måtte ønske på din web-side.

Bruk bilder og fotografier på din web-side. Profesjonelle arkiv fotografier er tilgjenelige eller bruk dine egne bilder/fotografier som vi kan scanne og optimalisere, eventult retusjere, for bruk på din web-side.

Vi kan gjøre publisering på World Wide Web - Internett til din egen serverplass med FTP. (upload to server). Hjelp til registrering av eget domenenavn (www.firma.no).
Vi kan også forestå Web Promotion - indexering på søkemotorer, oppdatering/endring/vedlikehold av dine sider.

Trenger du Hosting ...  leie av serverplass, kan vi også tilby dette til gunstig pris!

Trenger du Hosting ... leie av serverplass, kan vi også tilby dette til gunstig pris!

  • Du får som kunde et eget brukernavn og passord som gjør at du her kan følge med etterhvert som dine web-sider blir til før de publiseres!

  • Web-sider under konstruksjon:
    Link til våre kunders web-sider.  • SurfDesign - Bjorgul.Com

    Copyright © 1997- by Bjorgul. All rights reserved. Terms Of Use | Privacy Policy